Voor het kleine bedrag van 5 euro heeft u een jaar lang onbeperkt toegang tot het digitale archief van de S&D Groep.

Nieuwe uitgaven Nederland 2022

Ook in 2022 zijn er weer de nodige nieuwe uitgaven te vinden.

 

26 mei 2022

Dit is een kopie bericht 14 april 2022 in Nieuwe meldingen Nederland. Door omstandigheden kon ik daar de juiste foto's niet bij plaatsen. Daarom nu wederom maar nu met de foto's. 

 

tijdens een vakantie op Texel vorige week zag ik in een winkel met kado- en decoratieartikelen drie lucifersdozen (lange lucifers) liggen met verschillende afbeeldingen op de voorkant en op de witte achterkant als enige tekst MEANDER en de website www.meander-bv.nl. (geen tekst op de zijkant). Zoals meestal met dit soort dozen in dergelijke winkels flink aan de prijs (ca. 4,50 Euro per stuk!).  Uit nieuwsgierigheid wel even op de website gekeken. Via de zoekfunctie vind ik geen lucifers (ook niet via het Engelse 'matches'). men kan echter een kijkje nemen in de 'Virtual showroom boven Voorjaar 2022' en daarin is onderstaande wand te zien met maar liefst 78 verschillende dozen en daaronder een tafeltje met iets wat lijkt op displaydozen.

voor verzamelaars die interesse hebben in deze dozen zal het een flinke zoektocht worden om ze te vinden en men zal ook behoorlijk in de buidel moeten tasten!

 

 

6 mei 2022

Frank van Lier doet melding van de verwachte aangepaste uitgave van Zwaluw, formaat klein. Onder het Matchtek teken is nu ook de code te vinden zoals die bij andere uitgaven ook al staat vermeld.

 


vorige pagina

DOCUMENTATIES INLOGGEDEELTE

 

Met enige regelmaat worden er nieuwe documentaties toegevoegd in het inloggedeelte.

 

Op de pagina

OVER ONS / Inloggedeelte  website kunt u een overzicht vinden van de documentaties die er momenteel te vinden zijn en hoe u hier toegang tot kunt krijgen.