Voor het kleine bedrag van 5 euro heeft u een jaar lang onbeperkt toegang tot het digitale archief van de S&D Groep.

Aanvullingen documentatie

In de loop der jaren heeft de Studie- en Documentatiegroep Lucifersetiketten diverse catalogi en documentatie uitgegeven. Er is één zekerheid, deze documentaties zijn niet compleet. Op deze pagina doen wij meldingen van aanvullingen op de bestaande documentaties. Heeft u een aanvulling, stuur een scan of kleurcopie door naar de webmaster. Zie hiervoor de contactgegevens.

 

BX reclamedoosjes


Vierkader etiketten

 

 

                            276

    

 

Ovaal etiketten

 

Blauwe rand etiketten


 

Accoladerand etiketten


 

Zelfbediening (2002)

 

Supermarkt (SM) catalogus


 

Van de catalogi en documentaties die niet onder de vlag van de S&D Groep zijn uitgegeven willen wij ook graag aanvullingen ontvangen en op onze website publiceren. Demeeste samenstellers zijn overleden of niet meer actief in het verzamelen, dan wel hebben aangegeven geen aanvullingen meer samen te stellen. Op deze plek vullen wij de bestaande documentaties en catalogi aan.

 


vorige pagina

Doel van de Stichting

De Stichting Studie- en Documentatiegroep Lucifersetiketten bestaat sinds begin jaren ’90. Daarvoor maakte de studie- en documentatiegroep onderdeel uit van de Nederlandse Verenging De Verzamelaar.

De S&D Groep Lucifersetiketten is een stichting met als doel het promoten van het verzamelen van luciferetiketten, luciferdozen en lucifersboekjes. Daarnaast bestaat de stichting met als doel om studie te doen naar de herkomst en ouderdom van in Nederland en België uitgeven merken.
Lees meer »